ALGEMENE VOORWAARDEN

PRIJZEN

U ziet je in het bestelproces ook informatie over het bedrag dat je uiteindelijk moet betalen. Dat is het totale bedrag van het product c.q. producten die je wilt bestellen plus de verzendkosten.

LEVERING

Wij leveren alleen in Europa maar in overleg kunnen wij ook buiten europa leveren Verzending van de bestelde producten vindt plaats op het moment dat wij Uw betaling binnen hebben. De betalingsmogelijkheden zijn: - Betaling vooraf tnv DE SNOEK Girorekening .3256365 Oost-Souburg o.v.v. je bestelnummer. - Betaling contant bij afhaling van Uw bestelling – betaling via Ideal in Uw eigen vertrouwde bankomgeving.

We versturen met POSTNL . in uw bestelling word aangegeven wat de verzendkosten zijn voor de bestelde goederen.

LEVERTIJD

Wij streven ernaar om het product binnen 1 dag te leveren. Maar wij zijn wel afvangelijk van POSTNL zou in dit proces enige vertraging optreden kunnen wij Hier niet aansprakelijk voor worden gehouden.

Retour/Bestelling U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via  www.desnoekmusic.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Privacy Wij respecteren de privacy van onze klanten en we zorgen er dan ook voor dat de persoonlijke gegevens die U ons verstrekt bij het plaatsen van een order zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. en worden uitsluitend gebruikt voor het verwerken van de order, de betaling daarvan en de bezorging. Na de verwerking en afhandeling van de order worden de verstrekte gegevens vernietigd of verwijderd uit ons systeem. Vragen Heb je een vraag over je bestelling? Stuur een e-mail naar: desnoek@zeelandnet.nl en vermeld als het gaat om een bestelling altijd het bestelnummer.

- Identiteit van de ondernemer

Onderneming: De Snoek

KVK: 22064039

BTW NR: NL001333346B23

Rechtsgeldig vertegenwoordiger: H.J. t Gilde-Franken

Ritthemsestraat 80 4388 JS Oost-Souburg

© 2010 - 2024 desnoekmusic | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel